Ζήστε την εμπειρία του Βρετανικού Θερινού Σχολείου στην Αθήνα!

Στο πλαίσιο της κατάστασης που επικρατεί λόγω του Covid-19, το πρόγραμμα του The British Summer School in Athens για το 2020 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά για τους μαθητές της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου.

Φέτος το καλοκαίρι προσφέρετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να ανακαλύψει τον κόσμο της Φύσης συμμετέχοντας στο Back to Nature Summer School. Ως μέλος των Nature Explorers, το παιδί σας θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι και να αποκτήσει γνώσεις για τον φυσικό κόσμο σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον.

Οι Nature Explorers:

  • θα ανακαλύψουν – με οδηγούς τους έμπειρους Nature Instructors δασκάλους τους – νέους συναρπαστικούς κόσμους: της Τέχνης, του Αθλητισμού, της Επιστήμης και της Γεωγραφίας
  • θα λάβουν μέρος σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων
  • θα συμμετάσχουν σε εξορμήσεις στο βουνό
  • θα εξερευνήσουν τον κόσμο της αγγλικής γλώσσας.

Το The British Summer School in Athens 2020:

  • σχεδιάζεται από εκπαιδευτικούς της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου και του British Council
  • απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7–12 ετών
  • θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 24 Ιουλίου 2020 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στην Παλλήνη
  • καλύπτει τη μεταφορά των μαθητών από και προς το σπίτι με σχολικά λεωφορεία
  • διαρκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30΄ έως τις 14:40΄, με δυνατότητα Προγράμματος Φύλαξης έως τις 16:40΄, το οποίο περιλαμβάνει γεύμα και επιστροφή με σχολικά λεωφορεία τα οποία κινούνται σε κεντρικούς άξονες.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

STEM

Οι Nature Explorers θα ανακαλύψουν τη «δύναμη» της Ρομποτικής, της Μηχανικής, της Επιστήμης, της Τεχνολογίας και των Μαθηματικών μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και συναρπαστικές προκλήσεις.

iPad Workshops

Η Φύση στο iPad σου! Οι Nature Explorers θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά projects και στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού χρησιμοποιώντας iPads.

Sports

Οι Nature Explorers θα ανακαλύψουν τη δύναμη του υγιούς σώματος δοκιμάζοντας διαφορετικά Αθλήματα και Ψυχαγωγικά Παιχνίδια.

Art

Οι Nature Explorers θα ανακαλύψουν τη δημιουργικότητα που κρύβουν μέσα τους και θα μάθουν να χρησιμοποιούν τη δύναμη της Τέχνης.

Role-play

Οι Nature Explorers θα ανακαλύψουν τη δύναμη της Φαντασίας μέσα από δραστηριότητες δραματοποίησης, παιχνίδια, τραγούδια και ιστορίες με θέμα τη Φύση.

Field Trips

Οι Nature Explorers θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις όπου θα εξερευνήσουν το φυσικό περιβάλλον, θα συμμετάσχουν σε ομαδικές δραστηριότητες και θα αντιληφθούν τη δύναμη της συνεργασίας και της άμιλλας.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με όσα ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας ενάντια στον ιό Covid-19.