Μια αφηρημένη εικόνα διαφορετικών χρωματισμένων νημάτων
Date
Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021Τρίτη 30 Μαρτίου 2021
Τοποθεσία
Online

Καθώς ο εικονικός κόσμος σταδιακά εισβάλει στον πραγματικό, το φετινό συνέδριο Circular Cultures διερευνά τη σημασία της επιστροφής μας στα υλικά και τις ιδιότητές τους για το μέλλον του κυκλικού σχεδιασμού. Τι γνωρίζουμε για τα υλικά και τις δημιουργικές πρακτικές που γεννούν; Πώς επηρεάζει η ψηφιακή μεταμόρφωση της καθημερινότητάς μας τη σχέση μας μαζί τους, τις αλυσίδες αξίας τους, τη χρήση τους και το εννοιολογικό τους πλαίσιο;

Σε μια εικονική συνάντηση, το British Council και το Onassis Culture παρουσιάζουν ένα διήμερο πρόγραμμα, που αποτελείται από μια ημέρα ομιλιών και συζητήσεων, και μια ημέρα αφιερωμένη σε εργαστήρια και σεμινάρια από ακαδημαϊκούς, αναγνωρισμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές, και καλλιτέχνες.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στον κυκλικό σχεδιασμό και τα υλικά, μέσω δύο διαφορετικών προοπτικών: τη διαχείριση γνώσης των υλικών και τη διαχείριση απόβλητων υλικών. Οι ομιλητές από τη Βρετανία, την Ελλάδα και την Ευρώπη θα εξετάσουν την εγγενή σοφία των υλικών καθώς και το πώς μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να ανασχηματίσουμε τη σχέση μας με τα απόβλητα υλικά.

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ομιλητές

Ανάμεσα στους Βρετανούς και διεθνείς ομιλητές είναι οι:

Εγγραφές

Οι εγγραφές ανοίγουν 8 Μαρτίου 2021.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

Μαρία
Παπαϊωάννου
Maria.Papaioannou@britishcouncil.gr | 210 369 2336
Κατερίνα
Γαλάνη
Katerina.Galani@britishcouncil.gr | 210 369 2386