Οι νικητές των Study UK Alumni Awards 2017 στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν σε μία υψηλού κύρους τελετή απονομής την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Η τελετή απονομής φιλοξενήθηκε στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία από την Πρέσβη Kate Smith, παρουσία και του Διευθυντή του British Council Ελλάδας, Tony Buckby. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Καθηγητής Jimmy Choo, OBE, Παγκόσμιος Πρεσβευτής των Βραβείων, ήταν ο επίτιμος καλεσμένος. Παρακολουθήστε το βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές της τελετής.

Οι νικητές των Βραβείων το 2017 ήταν:

Βραβείο Επαγγελματικής Επιτυχίας

Μαρία Ρουμπελάκη University of Oxford

Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Γεώργιος Σωτηρόπουλος University of Leeds, Leeds University Business School

Βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου

Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος King’s College London και Imperial College London and Newcastle University 

Μάθετε περισσότερα για τους φιναλίστ και τους νικητές των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 Study UK και την κριτική επιτροπή στην ενότητα «Downloads» παρακάτω, και εμπνευστείτε από τα βίντεο των φιναλίστ!

Γνωρίστε τους φιναλίστ

Κατά την ομιλία της στην τελετή, η Πρέσβης της Βρετανίας, Kate Smith, δήλωσε: «Η εκπαίδευση έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει ζωές. Oι φετινοί φιναλίστ των Study UK Alumni Awards αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως με τις σπουδές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο οι άνθρωποι με ταλέντο εξελίσσονται σε πετυχημένους επαγγελματίες και διακεκριμένους ηγέτες στον τομέα τους».

Tony Buckby, Διευθυντής του British Council στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τα Study UK Alumni Awards για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα Βραβεία αφορούν στην αναγνώριση της επιτυχίας ανθρώπων που τα επιτεύγματα τους εδώ στην Ελλάδα έχουν επηρεασθεί, έως ένα βαθμό, από την εμπειρία των σπουδών τους σε βρετανικό Πανεπιστήμιο. Χαιρόμαστε μαζί τους και τους συγχαίρουμε όχι μόνο για την εντυπωσιακή επαγγελματική τους επιτυχία αλλά και για την ιδιότητά τους ως «πρεσβευτές» της βρετανικής εκπαίδευσης».

Ο Σπύρος Σούλης, Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα, δήλωσε: «Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο μου προσέφεραν όλα όσα ήλπιζα να αποκομίσω και ακόμη περισσότερα. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που μπορώ ως Πρεσβευτής Ελλάδας στα Alumni Awards 2017 να ενισχύσω αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό που για πρώτη φορά γίνεται στη χώρα μας».

Εξωτερικοί σύνδεσμοι