Όπως και εσείς, θέλουμε να βοηθήσουμε το παιδί σας να μάθει Αγγλικά και να αναπτύξει και άλλες βασικές δεξιότητες, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. Αυτός είναι ο λόγος που σχεδιάσαμε το πρόγραμμα Learning Time with Timmy ως μία περιπέτεια εκμάθησης γλωσσών που μπορείτε να συνεχίσετε στο σπίτι.

Το παιδί σας μπορεί να μάθει Αγγλικά και να διασκεδάσει με την ολοκαίνουργια σειρά μας στο YouTube και μία συλλογή εφαρμογών. Απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας δύο έως έξι ετών που μαθαίνουν Αγγλικά ως ξένη γλώσσα και είναι επίσης ιδανικό για παιδιά που έχουν ως μητρική γλώσσα τα Αγγλικά και αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους.

Παρακολουθήστε τη σειρά των επεισοδίων Learning Time with Timmy

Η σειρά επεισοδίων Learning Time with Timmy διατίθεται δωρεάν στο YouTube. Είναι εμπνευσμένη από το πρόγραμμα Learning Time with Timmy οπότε μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι είναι διασκεδαστική και υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθησιακά αποτελέσματα για κάθε επεισόδιο έτσι ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές δεξιότητές τους, καθώς και τη δημιουργικότητά τους, τη φαντασία τους και πολλά άλλα.

Το παιδί σας θα μάθει νέες λέξεις, θα τραγουδήσει και θα συμμετάσχει στις δραστηριότητες με τον Timmy και τους φίλους του!

Παρακολουθήστε τη σειρά επεισοδίων Learning Time with Timmy στο YouTube.

Κατεβάστε τις εφαρμογές για κινητά και tablet

Οι τρεις εφαρμογές του Learning Time with Timmy περιλαμβάνουν πολλές ώρες διασκέδασης για το παιδί σας. Μέσω των παιχνιδιών σε κάθε εφαρμογή τα παιδιά μπορούν να μάθουν πάνω από 200 αγγλικές λέξεις και να εξασκήσουν βασικές δεξιότητες, όπως το συντονισμό των χεριών-οφθαλμών και τη συγκέντρωση.

  • Timmy’s First Words in English – Learning Time with Timmy
  • Timmy’s Learning New Skills – Learning Time with Timmy
  • Timmy’s Starting to Read – Learning Time with Timmy

Δημιουργήθηκαν από την εξειδικευμένη ομάδα διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και συμπληρώνουν αυτά που μαθαίνει το παιδί σας στην τάξη. Βελτιώνουν τις γλωσσικές δεξιότητες των παιδιών και τα προετοιμάζουν για την ανάγνωση.

Μπορείτε είτε να κατεβάσετε το πακέτο εφαρμογών από το Apple App Store είτε μεμονωμένα από το Google Play.

Παρακολουθήστε το δωρεάν online μάθημα για τους καθηγητές και τους γονείς

Μάθετε για την ανάπτυξη των παιδιών μαζί μας! Μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας για το πως μαθαίνουν τα παιδιά και να μοιραστείτε ιδέες και εμπειρίες με άλλους γονείς και καθηγητές στο δωρεάν online μάθημα στην πλατφόρμα FutureLearn. Ονομάζεται «English in Early Childhood: Language Learning and Development» (Αγγλικά στην πρώιμη παιδική ηλικία: Εκμάθηση και Ανάπτυξη Γλωσσών) και αφορά καθηγητές παιδιών πρώιμης ηλικίας και γονείς.

Εγγραφείτε στο δωρεάν online μάθημα για τους καθηγητές και τους γονείς.