Όπως και εσείς, θέλουμε να βοηθήσουμε το παιδί σας να μάθει Αγγλικά και να αναπτύξει και άλλες βασικές δεξιότητες, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. Αυτός είναι ο λόγος που σχεδιάσαμε το πρόγραμμα Learning Time with Timmy ως μία περιπέτεια εκμάθησης γλωσσών που μπορείτε να συνεχίσετε στο σπίτι.

Το παιδί σας μπορεί να μάθει Αγγλικά και να διασκεδάσει με την ολοκαίνουργια σειρά μας στο YouTube. Τα επεισόδια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας δύο έως έξι ετών που μαθαίνουν Αγγλικά ως ξένη γλώσσα και είναι επίσης ιδανικά για παιδιά που έχουν ως μητρική γλώσσα τα Αγγλικά και αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους.

Παρακολουθήστε τη σειρά των επεισοδίων Learning Time with Timmy

Η σειρά επεισοδίων Learning Time with Timmy διατίθεται δωρεάν στο YouTube. Είναι εμπνευσμένη από το πρόγραμμα Learning Time with Timmy οπότε μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι είναι διασκεδαστική και υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθησιακά αποτελέσματα για κάθε επεισόδιο έτσι ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές δεξιότητές τους, καθώς και τη δημιουργικότητά τους, τη φαντασία τους και πολλά άλλα.

Το παιδί σας θα μάθει νέες λέξεις, θα τραγουδήσει και θα συμμετάσχει στις δραστηριότητες με τον Timmy και τους φίλους του!

Παρακολουθήστε τη σειρά επεισοδίων Learning Time with Timmy στο YouTube

Παρακολουθήστε το online μάθημα για τους καθηγητές και τους γονείς

Μάθετε για την ανάπτυξη των παιδιών μαζί μας! Μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας για το πώς μαθαίνουν τα παιδιά και να μοιραστείτε ιδέες και εμπειρίες με άλλους γονείς και καθηγητές στο online μάθημα στην πλατφόρμα FutureLearn. Ονομάζεται «English in Early Childhood: Language Learning and Development» (Αγγλικά στην πρώιμη παιδική ηλικία: Εκμάθηση και Ανάπτυξη Γλωσσών) και αφορά καθηγητές παιδιών πρώιμης ηλικίας και γονείς.

Εγγραφείτε στο online μάθημα για τους καθηγητές και τους γονείς