Υποψήφιοι συζητούν πριν από την εξέταση Association of Chartered Accountants (ACCA)

Ο Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) (Σύλλογος Ορκωτών Λογιστών) είναι ο παγκόσμιος φορέας για επαγγελματίες λογιστές. Στόχος του είναι να προσφέρει τίτλους πιστοποίησης προσόντων, οι οποίοι σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και αποτελούν την πρώτη επιλογή, σε ανθρώπους ανά τον κόσμο που επιδιώκουν μια ανταποδοτική σταδιοδρομία στη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση.

Ο ACCA διαθέτει γύρω στα 154.000 μέλη και 432.000 σπουδαστές σε 170 χώρες, βοηθώντας τους να χτίσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στη λογιστική και τις επιχειρήσεις, με τα προσόντα που απαιτούν οι εργοδότες. Τα κεντρικά του γραφεία βρίσκονται στο Λονδίνο και διαθέτει εκτενές δίκτυο με περίπου 83 γραφεία και κέντρα ανά τον κόσμο.

Αποστολή του ACCA είναι:

  • η παροχή ευκαιριών και πρόσβασης σε ανθρώπους ανά τον κόσμο και η υποστήριξη των μελών του καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους στη λογιστική, τις επιχειρήσεις και τα χρηματοοικονομικά
  • η επίτευξη και η προώθηση των υψηλότερων επαγγελματικών προτύπων καθώς και των υψηλότερων προτύπων δεοντολογίας και διοίκησης
  • η προώθηση του δημόσιου συμφέροντος
  • η κατοχή παγκόσμιας ηγετικής θέσης στον κλάδο.

Αποκτήστε τον τίτλο πιστοποίησης του ACCA μέσω του British Council

Αναλαμβάνουμε τη διεξαγωγή των εξετάσεων εκ μέρους του ACCA στην Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μέλη του ACCA πριν την εγγραφή τους για συμμετοχή στις εξετάσεις του ACCA.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση της ιδιότητας μέλους και τους τίτλους πιστοποίησης που προσφέρει ο ACCA, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του

Εγγραφή και εξέταστρα

Διαθέτουμε δύο εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα:

  • Αθήνα: Τακτικό Κέντρο
    Εάν επιλέξετε το εξεταστικό κέντρο της Αθήνας για τις εξετάσεις σας, η καταβολή των εξέταστρών σας γίνεται απευθείας στο ACCA.
  • Θεσσαλονίκη: Ειδικό Κέντρο
    Εάν επιλέξετε το εξεταστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης για τις εξετάσεις σας, πέρα από τα τέλη εξεταστικής επιτροπής του ACCA καταβάλετε και τοπικά εξέταστρα ύψους €100 ανά ενότητα.

Μπορείτε να εγγραφείτε online μέσω της ιστοσελίδας του ACCA.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
British Council
Πλατεία Κολωνακίου 17
106 73 Αθήνα
Τηλέφωνο +30 210 369 2333
Φαξ +30 210 363 0481
Email customerservices@britishcouncil.gr