Άντυ Παπαδημητρίου

Τι περιλαμβάνει η δουλειά μου;

Ως Client Relations Manager στο τμήμα εξετάσεων, στόχος μου είναι να δημιουργήσω σχέσεις εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και καλής θέλησης με τους πελάτες μας. Πρέπει να κατανοώ τις ανάγκες τους και να τους εξηγώ πώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του British Council μπορούν να τους βοηθήσουν.

Η ομάδα στην οποία εργάζομαι αποτελείται από ένα μικρό αριθμό αφοσιωμένων ανθρώπων που συνεργάζονται στενά. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι εξετάσεις θα είναι μία θετική εμπειρία για όλους τους υποψηφίους μας. Στηρίζουμε τους υποψήφιους παρέχοντας πληροφορίες όσον αφορά στις εξετάσεις, και διοργανώνουμε σεμινάρια κατάρτισης για τους καθηγητές μας. Έχουμε επίσης συνεργασία με τις εξεταστικές επιτροπές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χαίρομαι να εξυπηρετώ τους πελάτες μας, και προσπαθώ να δημιουργώ και να διατηρώ μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς είναι πια προσωπικοί φίλοι. Η δουλειά αυτή μπορεί να είναι απαιτητική, όμως σε ανταμείβει.

Γιατί το British Council θεωρεί την εκπαίδευση τόσο σημαντική;

Η εκπαίδευση είναι σημαντική διότι μας παρέχει τα εφόδια που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Μας ανοίγει το δρόμο για εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες και πιστεύουμε ότι αποτελεί δικαίωμα όλων.

Το British Council προωθεί την εκπαίδευση, διότι το όραμά μας βασίζεται στη πολυπολιτισμική συνεργασία όλων των ανθρώπων, η οποία στηρίζεται στην εκπαίδευση, την αμοιβαία κατανόηση, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Προσωπικά νιώθω υπερήφανη που εργάζομαι στο British Council.

Τι κάνει το British Council να ξεχωρίζει;

Το British Council ξεχωρίζει ως ένας παγκόσμιος, ευρέως αναγνωρισμένος οργανισμός με πολύ μεγάλη εμπειρία. Λειτουργούμε στην Ελλάδα από το 1939, και διοργανώνουμε εξετάσεις εδώ και 50 χρόνια. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στη διεξαγωγή των εξετάσεων είναι αυτό που μας δίνει το πλεονέκτημα. Έχουμε την τεχνογνωσία, είμαστε καινοτόμοι και επενδύουμε πολλά στην ποιότητα των εξετάσεών μας.