Ειρήνη Κλαδάκη

Τι περιλαμβάνει η δουλειά μου;

Ως Examinations Operations Manager, φροντίζω οι υπηρεσίες που παρέχουμε να είναι επαγγελματικού επιπέδου και αξιόπιστες. Σκοπός μας είναι να απαντούμε στα ερωτήματά σας και να είμαστε σε επαφή μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας των εξετάσεων. Επιδιώκουμε επίσης να υπάρχει ευελιξία, έτσι ώστε οι υποψήφιοι να μπορούν να δώσουν την προφορική τους εξέταση την κατάλληλη ημερομηνία γι’ αυτούς.

Προσπαθούμε να είμαστε καινοτόμοι έτσι ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες. Σήμερα, μπορείτε πλέον να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τις εξετάσεις σας online. Επίσης, δίνουμε σημασία σε μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, αρκετό διάστημα πριν τις εξετάσεις, σας στέλνουμε το πρόγραμμά σας μαζί με ένα χάρτη που σας βοηθάει να εντοπίσετε το εξεταστικό σας κέντρο.

Η δουλειά μου έχει μεγάλη ποικιλία, κι αυτό μου αρέσει πολύ. Από τη συνεργασία με τους πελάτες μέχρι τη διαχείριση των εξετάσεων, καμία μέρα δεν είναι ποτέ ίδια. Ψάχνω συνεχώς τρόπους να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας. Επίσης, συνεργάζομαι στενά με τους συναδέλφους μου στο τμήμα εξετάσεων και με τις εξεταστικές επιτροπές στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν μία άριστη εμπειρία.

Για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία οι πελάτες μας να μείνουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, από τη στιγμή που επιλέγουν τις κατάλληλες εξετάσεις γι’ αυτούς, έως την ίδια την ημέρα των εξετάσεων.

Γιατί το British Council θεωρεί την εκπαίδευση τόσο σημαντική;

Η εκπαίδευση προετοιμάζει τους ανθρώπους για το μέλλον και τους δημιουργεί ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Το όραμά μας είναι ένα μέλλον στο οποίο οι λαοί με διαφορετικές κουλτούρες να ζουν και εργάζονται αρμονικά σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού.

Τι κάνει το British Council να ξεχωρίζει;

Στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, είμαστε ένας από τους πιο φημισμένους οργανισμούς, όσον αφορά στις εξετάσεις. Διεξάγουμε εξετάσεις αγγλικής γλώσσας και εξετάσεις ακαδημαϊκού και επαγγελματικού περιεχομένου, για πάνω από 50 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και στη καινοτόμο διαχείριση των εξετάσεων και μπορούμε έτσι να σας προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και μία εξαιρετική εμπειρία.