Καθηγήτρια πανεπιστημίου που δίνει μια διάλεξη σε μια ομάδα φοιτητών σε πανεπιστήμιο στη Βρετανία

Aνακοίνωση

Mετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου επιλεξιμότητας των αιτήσεων που υπεβλήθησαν, ανακοινώνεται ο Προσωρινός Πίνακας Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων (PDF, 215 kb).

Τυχόν ενστάσεις ασκούνται εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την δημοσιοποίησή του στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου scholarships@britishcouncil.gr ήτοι έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με χαρά ανακοινώνουμε τη δεύτερη χρονιά του προγράμματος υποτροφιών βραχείας διάρκειας που υλοποιείται αυτή τη φορά με χρηματοδότηση Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων που επιθυμούν να επωφεληθούν από κινητικότητες επιμόρφωσης και έρευνας σε βρετανικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων και οι κινητικότητες αυτές πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2023.

Οι συνολικά 30 δικαιούχοι – 20 διδακτορικοί και 10 μεταπτυχιακοί υποψήφιοι – που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν ένα σημαντικό δίκτυο ακαδημαϊκών επαφών, να εξοικειωθούν με νέες ιδέες και εναλλακτικές επιστημονικές μεθόδους και πρακτικές, αλλά και να αξιοποιήσουν τους μοναδικούς πόρους των παγκοσμίου φήμης βρετανικών πανεπιστημίων.

Η υποβολή αιτήσεων έληξε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 (23.00 ώρα Ελλάδας).

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, ενημερωθείτε από την «Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιοτήτων» και τις «Συχνές ερωτήσεις» στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.