Καθηγήτρια πανεπιστημίου που δίνει μια διάλεξη σε μια ομάδα φοιτητών σε πανεπιστήμιο στη Βρετανία

Aνακοίνωση

Mετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου, ανακοινώθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Επιλεγέντων και Επιλαχόντων Υποψηφίων (PDF, 198 kb).

Σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με χαρά ανακοινώνουμε την τρίτη χρονιά του προγράμματος υποτροφιών βραχείας διάρκειας που υλοποιείται αυτή τη φορά με συν-χρηματοδότηση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων που επιθυμούν να επωφεληθούν από κινητικότητες επιμόρφωσης και έρευνας σε βρετανικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων και οι κινητικότητες αυτές πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2024.

Οι συνολικά 24 δικαιούχοι – 18 διδακτορικοί και 6 μεταπτυχιακοί υποψήφιοι – που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν ένα σημαντικό δίκτυο ακαδημαϊκών επαφών, να εξοικειωθούν με νέες ιδέες και εναλλακτικές επιστημονικές μεθόδους και πρακτικές, αλλά και να αξιοποιήσουν τους μοναδικούς πόρους των παγκοσμίου φήμης βρετανικών πανεπιστημίων.

Η υποβολή αιτήσεων έληξε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 (23.00 ώρα Ελλάδας).

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, ενημερωθείτε από την «Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιοτήτων» και τις «Συχνές ερωτήσεις» στην ενότητα «Downloads» παρακάτω.