Το συναρπαστικό πρόγραμμα μαθημάτων του British Council στο οποίο οι μαθητές επιπέδου Secondary Plus θα απολαύσουν μια ξεχωριστή διεθνή εμπειρία μάθησης.

Οι μαθητές μας θα αποκτήσουν δεξιότητες στα Αγγλικά που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πολίτες του κόσμου. Θα αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και θα μάθουν να μιλάνε Αγγλικά με αυτοπεποίθηση.

Τα διαδικτυακά μαθήματα πραγματοποιούνται με συμμαθητές από τα διδακτικά κέντρα του British Council άλλων χωρών της Ευρώπης. Οι μαθητές κατάγονται από τις εξής χώρες: Βουλγαρία, Γαλλία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Τσεχία.

Τα μαθήματα θα βοηθήσουν το παιδί σας να ανακαλύψει διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς και να γνωρίσει τον πολιτισμικό πλούτο και την ποικιλομορφία της Ευρώπης. Οι μαθητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να βιώσουν την εμπειρία ενός πραγματικά διεθνούς περιβάλλοντος, που ενθαρρύνει την αυθεντική χρήση της Αγγλικής γλώσσας.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, με την αμέριστη υποστήριξη και προσοχή των εξειδικευμένων καθηγητών μας.

Κλείστε ένα τεστ επιπέδου

Επίπεδα B1, B2, Г1

Ηλικίες 12-17

Δεκαπενθήμερα προγράμματα μαθημάτων 1 έως 12 Ιουλίου​, 15 έως 26 Ιουλίου 2024

Δευτέρα-Παρασκευή 11:00 -13:10

Διαδικτυακά μαθήματα

Επισκόπηση προγράμματος

Διαδικτυακά μαθήματα​ Secondary Plus​ Speak Out Αγγλικά Extra

2x60 λεπτά / ημέρα​ 

Διάλειμμα 10 λεπτών

8 ώρες την εβδομάδα 

Δραστηριότητες που παρακινούν τους μαθητές να συνεργάζονται σε διάφορα πρότζεκτ, ενώ παράλληλα επικοινωνούν στα Αγγλικά​

2 ώρες την εβδομάδα

Θα αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας και προφοράς ενώ θα εργάζονται μαζί σε διασκεδαστικές δραστηριότητες

1 δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο την εβδομάδα. Δραστηριότητα Escape Room ώστε τα παιδιά να εξασκήσουν τα Αγγλικά τους διασκεδάζοντας!

Σας συνιστούμε να εγγραφείτε το συντομότερο δυνατό, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλούνται.

Κλείστε ένα τεστ επιπέδου

Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές θα μάθουν να επικοινωνούν στα Αγγλικά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και παράλληλα θα γνωριστούν με άλλους μαθητές από όλη την Ευρώπη.