Το νέο πρόγραμμα μαθημάτων του British Council στο οποίο οι μαθητές επιπέδου Secondary Plus θα απολαύσουν μια ξεχωριστή διεθνή εμπειρία μάθησης.

Οι μαθητές μας θα αποκτήσουν δεξιότητες στα Αγγλικά που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πολίτες του κόσμου. Θα αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και θα μάθουν να μιλάνε Αγγλικά με αυτοπεποίθηση.

Τα διαδικτυακά μαθήματα πραγματοποιούνται με συμμαθητές από τα διδακτικά κέντρα του British Council άλλων χωρών της Ευρώπης. Οι μαθητές κατάγονται από τις εξής χώρες: Βουλγαρία, Γαλλία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Τσεχία και Τουρκία.

Τα μαθήματα θα βοηθήσουν το παιδί σας να ανακαλύψει διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς και να γνωρίσει τον πολιτισμικό πλούτο και την ποικιλομορφία της Ευρώπης. Οι μαθητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να βιώσουν την εμπειρία ενός πραγματικά διεθνούς περιβάλλοντος, που ενθαρρύνει την αυθεντική χρήση της Αγγλικής γλώσσας.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, με την αμέριστη υποστήριξη και προσοχή των εξειδικευμένων καθηγητών μας.

Κλείστε ένα τεστ επιπέδου

Επίπεδα B1, B2, Г1

Ηλικίες 12-17

Δεκαπενθήμερα προγράμματα μαθημάτων 3 έως 14 Ιουλίου​, 17 έως 28 Ιουλίου

Δευτέρα-Παρασκευή 11:00 -13:10

Διαδικτυακά μαθήματα

Επισκόπηση προγράμματος

Διαδικτυακά μαθήματα​ Καθοδηγούμενη μάθηση Πρόσθετες δραστηριότητες​ Ομαδική δουλειά Αγγλικά Extra

2x60 λεπτά / ημέρα​ 

Διάλειμμα 10 λεπτών

Επιπλέον διαδικτυακές δραστηριότητες κάθε μέρα στην πλατφόρμα Learning Hub του British Council Δραστηριότητες που παρακινούν τους μαθητές να συνεργάζονται σε διάφορα πρότζεκτ, ενώ παράλληλα επικοινωνούν στα Αγγλικά​ Συνεργασία με συμμαθητές σε ευχάριστες δραστηριότητες που θα βοηθήσουν το παιδί σας να βελτιώσει τον προφορικό του λόγο και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια.​ Δραστηριότητες Escape Room και Κουίζ ώστε τα παιδιά να εξασκήσουν τα Αγγλικά τους διασκεδάζοντας!

Σας συνιστούμε να εγγραφείτε το συντομότερο δυνατό, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλούνται.

Κλείστε ένα τεστ επιπέδου

Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές θα μάθουν να επικοινωνούν στα Αγγλικά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και παράλληλα θα γνωριστούν με άλλους μαθητές από όλη την Ευρώπη.