O ρόλος μας στη δική τους μάθηση

Με τα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών, το παιδί σας θα αναπτύξει τη δυνατότητα να επικοινωνεί στα Αγγλικά χωρίς δυσκολία και θα αποκτήσει βασικές δεξιότητες που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει να βελτιώνεται καθώς μεγαλώνει. Αυτό θα τους βοηθήσει να προετοιμαστούν για μελλοντικές προκλήσεις. Τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας διδάσκονται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν και να παρέχουν συνεχώς κίνητρα μάθησης στα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Τι περιλαμβάνει το μάθημα

Το παιδί σας θα συμμετάσχει σε εργασίες και δραστηριότητες με ενδιαφέροντα θέματα, τα οποία αφορούν παιδιά που ανήκουν στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Μέσα από δραστηριότητες όπως τα παιχνίδια, τα τραγούδια και τις τέχνες, τους δίνουμε τη δυνατότητα να εκφραστούν στα Αγγλικά ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν αγγλική προφορά στην ομιλία τους. Θα εξελίσσονται και θα αισθάνονται αυτοπεποίθηση σε ένα περιβάλλον στο οποίο μιλούν μόνο Αγγλικά. Τα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επικεντρώνονται στις γλωσσικές δεξιότητες, τις οποίες εξασκούν ήδη στο σχολείο και βοηθούν στην προετοιμασία τους για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις ενός ακαδημαϊκού περιβάλλοντος. Επίσης, θα κάνουν έναν καινούριο φίλο: Aardman’s Shaun the Sheep!

Όλα γύρω από την προσωπική ανάπτυξη

Εκτός από την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, προωθούμε και άλλες πτυχές που είναι απαραίτητες για τη γενική ανάπτυξη των παιδιών. Θα βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις κοινωνικές, προσωπικές και συναισθηματικές τους ικανότητες και θα ενθαρρύνουμε ικανότητες όπως η δημιουργικότητα, η ηγεσία και η κριτική σκέψη. Βέβαια, αυτές είναι οι ικανότητες που θα τους βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Τι προσφέρει το παιδί σας το Primary Plus;

Το πρόγραμμα προσφέρει:

 • μια προσέγγιση των τεσσάρων δεξιοτήτων (ανάγνωση, γραφή, κατανόηση και ομιλία) που οδηγεί σε αυξημένη αυτοπεποίθηση και καλύτερη επικοινωνία στα Αγγλικά
 • την ευκαιρία να αναπτύξουν σημαντικές επικοινωνιακές δεξιότητες βελτιώνοντας τη γραμματική, το λεξιλόγιο και την προφορά
 • ολοκληρωμένη ανάπτυξη με έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής όπως η κριτική σκέψη και η επίλυση προβλημάτων, η συνεργασία και η επικοινωνία, η ιδιότητα του πολίτη, ψηφιακές δεξιότητες, η δημιουργικότητα και η φαντασία, η ηγεσία και η προσωπική ανάπτυξη
 • διασκεδαστικές δραστηριότητες και εργασίες με χρήση διαφόρων μέσων όπως βίντεο, μουσική, παιχνίδια, τέχνη και εργασίες
 • αίσθηση προόδου που επιτυγχάνεται μέσω των στόχων του μαθήματος, αξιολογήσεων και συμβουλών
 • μάθηση μέσω περιοδικών και συμπληρωματικού υλικού που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από το British Council, για παιδιά αυτής της ηλικίας.

Επίπεδα

Σεβόμαστε το ρυθμό κάθε παιδιού και κατανοούμε ότι η μάθηση είναι μια ατομική διαδικασία και γι’ αυτό εξετάζουμε την εξέλιξή τους ως παράγοντα δημιουργίας ενός επιπέδου που θα τους επιτρέψει να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

Τα επίπεδα μαθημάτων αγγλικής γλώσσας που προσφέρουμε σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συμβαδίζουν με το σχολικό τους επίπεδο. Το παιδί σας πιθανότατα θα είναι με παιδιά της ίδιας ηλικιακής ομάδας, αλλά σεβόμενοι το γεγονός ότι η μάθηση είναι μια ατομική διαδικασία, θα θέλαμε να κανονίσετε για το παιδί σας ένα κατατακτήριο τεστ προκειμένου να ελέγξουμε το επίπεδο και να τοποθετηθεί στο καταλληλότερο τμήμα.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μαθημάτων

 • Επίπεδα

  Αρχάριοι, Elementary, Pre-Lower

 • Δίδακτρα

  Από €1.025 ανά ακαδημαϊκό έτος

 • Διάρκεια

  • Κολωνάκι & Πειραιάς: 100 ώρες ανά ακαδημαϊκό έτος, τρεις ώρες την εβδομάδα
  • Κηφισιά: 150 ώρες ανά ακαδημαϊκό έτος, πέντε ώρες την εβδομάδα
 • Εγγραφή

Διδακτικό Κέντρο στο Κολωνάκι
Ωρολόγιο πρόγραμμα & δίδακτρα

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00–19.00
Σάββατο 08.30–11.30
11.30–14.30
14.30–17.30

Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα θα εξαρτηθεί από το επίπεδο και την ηλικία του μαθητή.

Για πληροφορίες σχετικά με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο και τις αργίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Διδακτικού Κέντρου στο Κολωνάκι.

Δίδακτρα 2019–20*

 • Εφάπαξ καταβολή €1.025 ετησίως (ένα έτος περιλαμβάνει δύο τετράμηνα) για εγγραφές μέχρι και τις 12 Ιουλίου 2019 ή
 • Εφάπαξ καταβολή €570 ανά τετράμηνο ή
 • Δύο καταβολές €305 ανά τετράμηνο ή
 • Τέσσερις καταβολές €165 ανά τετράμηνο

* Προσφέρουμε έκπτωση για μικρότερα αδέρφια ήδη εγγεγραμμένων μαθητών (έως δύο εκπτώσεις ανά οικογένεια μετά τις 12 Ιουλίου 2019).

Διδακτικό Κέντρο στην Κηφισιά
Ωρολόγιο πρόγραμμα & δίδακτρα

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Σάββατο  10.00–15.00

Για πληροφορίες σχετικά με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο και τις αργίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Διδακτικού Κέντρου στην Κηφισιά.

Δίδακτρα 2019–20*

 • Εφάπαξ καταβολή €1.200 ετησίως για εγγραφές μέχρι και τις 12 Ιουλίου 2019 ή
 • Καταβολή των κανονικών διδάκτρων για το πρόγραμμα μαθημάτων, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των €1.350 σε τρεις δόσεις: €450 κατά την έναρξη των μαθημάτων, €450 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2019 και €450 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2020

* Προσφέρουμε έκπτωση για μικρότερα αδέρφια ήδη εγγεγραμμένων μαθητών (έως δύο εκπτώσεις ανά οικογένεια μετά τις 12 Ιουλίου 2019).

Διδακτικό Κέντρο στον Πειραιά
Ωρολόγιο πρόγραμμα & δίδακτρα

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Σάββατο  10.00–13.00

Για πληροφορίες σχετικά με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο και τις αργίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Διδακτικό Κέντρο στον Πειραιά.

Δίδακτρα 2019–20*

 • Εφάπαξ καταβολή €1.025 ετησίως για εγγραφές μέχρι και τις 12 Ιουλίου 2019 ή
 • Καταβολή των κανονικών διδάκτρων για το πρόγραμμα μαθημάτων, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των €1.170 σε τρεις δόσεις: €390 κατά την έναρξη των μαθημάτων, €390 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2019 και €390 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2020

* Προσφέρουμε έκπτωση για μικρότερα αδέρφια ήδη εγγεγραμμένων μαθητών (έως δύο εκπτώσεις ανά οικογένεια μετά τις 12 Ιουλίου 2019).