Σκοπεύετε να σπουδάσετε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και θα δώσετε εξετάσεις IELTS? Κάντε αίτηση τώρα για το Βραβείο IELTS 2016 και μπορεί να είστε ο νικητής!

Το Βραβείο IELTS 2016 για υποψηφίους IELTS στην Ελλάδα έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει έναν σπουδαστή που, με κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του και να συνεισφέρει στην κοινωνία με τις σπουδές του, επιθυμεί να σπουδάσει σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής του, σε οργανισμό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ή σε κολέγιο ή άλλον πάροχο μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, ο οποίος αποδέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής.

Το βραβείο είναι αξίας έως 10.000 λιρών Αγγλίας, ανάλογα με το ύψος των διδάκτρων του εκπαιδευτικoύ οργανισμού φοίτησης και θα διατεθεί για την κάλυψη των διδάκτρων του ακαδημαϊκού προγράμματος που έχει επιλέξει ο σπουδαστής. Το βραβείο αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 και καταβάλλεται απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό.

Ο νικητής καλείται να δικτυωθεί μέσα στην κοινότητα IELTS και να μοιραστεί την εμπειρία του με άλλους υποψηφίους IELTS.

Διαβάστε την εμπειρία του νικητή του Βραβείου IELTS 2016.

Όροι συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να:

 • είναι ηλικίας 18 ετών κι άνω στις 29 Ιουλίου 2016
 • έχουν δώσει το IELTS σε εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα και να έχουν λάβει μια έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016
 • προσκομίσουν μια έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ελάχιστο συνολικό σκορ 6,5 και τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα της εξέτασης
 • έχουν προγραμματίσει την εγγραφή τους σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών πλήρους φοίτησης σε Πανεπιστήμιο ή άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ή σε κολέγιο ή άλλον πάροχο μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 που ξεκινάει από τον Αύγουστο 2016 και έπειτα, το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής (ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης)
 • είναι σε θέση να προσκομίσουν την επιστολή αποδοχής από το αντίστοιχο εκπαιδευτικό οργανισμό έως τις 15 Ιουλίου 2016.

Ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης του IELTS για να βρείτε τον εκπαιδευτικό οργανισμό της επιλογής σας που αναγνωρίζει το IELTS.

Η αναγνώριση του ΙELTS παγκοσμίως ολοένα αυξάνεται και σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός οργανισμός στον οποίο σχεδιάζετε να φοιτήσετε δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον οργανισμό προς επιβεβαίωση των ισχυόντων κριτηρίων εισαγωγής.

Σημαντικές ημερομηνίες

 • Περίοδος αιτήσεων: 1 Δεκεμβρίου 2015–5 Ιουνίου 2016
 • Προεπιλογή: 6–12 Ιουνίου 2016
 • Παρουσίαση και συνέντευξη προεπιλεγμένων υποψηφίων: 15–24 Ιουνίου 2016
 • Επιστολή αποδοχής από το εκπαιδευτικό οργανισμό φοίτησης: έως 15 Ιουλίου 2016 το αργότερο
 • Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: έως 29 Ιουλίου 2016 το αργότερο

Θα σπουδάσετε στο εξωτερικό;

Αν σκοπεύετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό το ακαδημαϊκό έτος 2016/17, ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης του IELTS για να βρείτε τον εκπαιδευτικό οργανισμό της επιλογής σας που αναγνωρίζει το IELTS.

Θα σπουδάσετε στην Ελλάδα;

Αν σκοπεύετε να σπουδάσετε στην Ελλάδα το ακαδημαϊκό έτος 2016/17, παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και προγράμματα που αποδέχονται το IELTS:

Ιδρύματα και προγράμματα ανώτατης εκπαίδευσης

Πρόγραμμα/Ίδρυμα Ιστοσελίδα
Π.Μ.Σ. Διαχείριση Κατασκευών
Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Πειραιά
http://civilmsc.teipir.gr
Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.hrm.aueb.gr
Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Υπηρεσιών
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.msmfull.aueb.gr
Π.Μ.Σ. στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.postgraduate-accfin.aueb.gr
Π.Μ.Σ. Στατιστικής
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.masterst.aueb.gr
Π.Μ.Σ. Υπολογισμός και Διαχείριση Κατασκευών
Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Πειραιά
http://civilmsc.teipir.gr
Δ.Π.Μ.Σ. Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
http://postbanking.aueb.gr/gr
MBA Full Time
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.mba.aueb.gr
MBA International
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.imba.aueb.gr

Κολέγια και οργανισμοί μεταλυκειακής εκπαίδευσης/επαγγελματικής κατάρτισης και προγράμματα

Ίδρυμα Ιστοσελίδα
Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος www.acg.edu
IST College
Independent Studies of Science and Technology
www.ist.edu.gr
Mediterranean College www.medcollege.edu.gr
New York College www.nyc.gr

Αν ο εκπαιδευτικός οργανισμός της επιλογής σας δεν αναφέρεται παραπάνω, ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης

Η αναγνώριση του ΙELTS παγκοσμίως ολοένα αυξάνεται και σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός οργανισμός στον οποίο σχεδιάζετε να φοιτήσετε δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον οργανισμό προς επιβεβαίωση των ισχυόντων κριτηρίων εισαγωγής.

Κάντε αίτηση για το Βραβείο IELTS 2016

 1. Δώστε την εξέταση ΙELTS σε εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα και λάβετε μια έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF), με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016.
 2. Συμπληρώστε και προσκομίστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης έως τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) της 5ης Ιουνίου 2016.

Διαδικασία επιλογής Βραβείο IELTS 2016

 • Οι αιτήσεις αρχικά εξετάζονται με βάση τα κριτήρια επιλογής του Βραβείου IELTS 2016 και αξιολογούνται από επιτροπή εκπροσώπων του British Council/τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Πέντε κορυφαίοι υποψήφιοι θα προεπιλεχθούν στην Ελλάδα με βάση τις αιτήσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής δήλωσης που έκαναν στο αντίστοιχο τμήμα της αίτησης.
 • Οι προεπιλεγμένοι υποψήφιοι θα πρέπει να παρέχουν αποδείξεις που υποστηρίζουν την αίτησή τους, όπως αντίγραφο του IELTS Test Report Form (TRF) και αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.
 • Οι προεπιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν στα γραφεία του British Council στην Ελλάδα προκειμένου να αξιολογηθούν από επιτροπή εκπροσώπων του British Council/τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι προεπιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να κάνουν παρουσίαση και θα περάσουν από συνέντευξη για την τελική επιλογή.

Συχνές ερωτήσεις

Τί είναι το Βραβείο IELTS 2016 για υποψηφίους IELTS στην Ελλάδα;

Το Βραβείο IELTS 2016 για υποψηφίους IELTS στην Ελλάδα έχει σχεδιαστεί από το British Council για να υποστηρίξει ένα υψηλού επιπέδου άτομο με κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του και την προοπτική να συνεισφέρει στην κοινωνία, με τις σπουδές του στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ο νικητής θα λάβει βραβείο αξίας έως 10.000 λίρες Αγγλίας για την κάλυψη των διδάκτρων ενός προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ή σε κολέγιο ή άλλον πάροχο μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό στο οποίο θα φοιτήσει ο νικητής.

Ποιοί δικαιούνται να υποβάλλουν αίτηση για το Βραβείο IELTS 2016;

Πριν κάνετε αίτηση, βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τα βασικά κριτήρια καταλληλότητας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να:

 • είναι ηλικίας 18 ετών κι άνω στις 29 Ιουλίου 2016
 • έχουν δώσει το IELTS σε εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα και να έχουν λάβει μια έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016
 • προσκομίσουν μια έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ελάχιστο συνολικό σκορ 6,5 και τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα της εξέτασης
 • έχουν προγραμματίσει την εγγραφή τους σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών πλήρους φοίτησης σε Πανεπιστήμιο ή άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ή σε κολέγιο ή άλλον πάροχο μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 που ξεκινάει από τον Αύγουστο 2016 και έπειτα, το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής (ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης)
 • προσκομίσουν σχετική επιστολή αποδοχής από το σχετικό εκπαιδευτικό ίδρυμα έως τις 15 Ιουλίου 2016.

Ποιά είναι η καταληκτική ημερομηνία για αίτηση στο Βραβείο IELTS 2016;

Η ηλεκτρονική φόρμα αίτησης θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή των αιτήσεων έως τις 5 Ιουνίου 2016 τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας).

Παρακαλούμε σημειώστε ότι χρειάζονται αρκετά λεπτά για να συμπληρώσετε την αίτηση και σας συνιστούμε να την υποβάλετε πριν την καταληκτική ημερομηνία προς αποφυγή απογοητεύσεων. Αιτήσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω προθεσμία δεν θα ληφθούν υπόψη για το Βραβείο IELTS 2016.

Πού μπορώ να βρω την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης;

Κάντε αίτηση εδώ.

Πόσα βραβεία είναι διαθέσιμα;

Θα επιλεγεί ένας νικητής, ο οποίος θα λάβει βραβείο αξίας έως και 10.000 λίρες Αγγλίας το ανώτερο, για να βοηθηθεί στην πληρωμή των διδάκτρων του.

Ποιά είναι η διαδικασία αίτησης;

 1. Πρέπει να δώσετε το IELTS σε εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα και να λάβετε επίσημη βαθμολογία του IELTS (Test Report Form) με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016 που έχει εκδοθεί από το British Council στην Ελλάδα.
 2. Συμπληρώστε και υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης έως τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) της 5ης Ιουνίου 2016.

Μπορώ να κάνω αίτηση για το Βραβείο IELTS 2016 αν η έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form που έχω λάβει μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016 προέρχεται από αναβαθμολόγηση, και η εξέταση IELTS έχει δοθεί πριν την εξεταστική 21 Νοεμβρίου 2015;

Όχι δεν μπορείτε. Δικαίωμα αίτησης για το Βραβείο IELTS 2016 έχουν μόνο όσοι έχουν λάβει βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016 (που σημαίνει ότι έχουν δώσει εξετάσεις IELTS σε ένα από τα εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα μεταξύ 21 Νοεμβρίου 2015 και 21 Μαΐου 2016).

Είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες. Μπορώ να αιτηθώ;

Το Βραβείο IELTS 2016 απευθύνεται σε όλους.

Ποιά είναι η διαδικασία επιλογής;

 1. Oι αιτήσεις αρχικά θα ελεγχθούν ώστε να διαπιστωθεί ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις καταλληλότητας για το Βραβείο IELTS 2016 και θα αξιολογηθούν από επιτροπή του British Council/εκπρoσώπους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 2. Πέντε συμμετέχοντες θα ενταχθούν στον τελικό κατάλογο βάσει των αιτήσεών τους και της προσωπικής τους δήλωσης.
 3. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με email έως τις 15 Ιουνίου 2016 το αργότερο για την επιλογή τους ή όχι στον κατάλογο των τελικών υποψηφίων.
 4. Οι τελικοί υποψήφιοι θα προσκληθούν σε κάποιο από τα γραφεία του British Council στην Ελλάδα για να δώσουν συνέντευξη σε επιτροπή του British Council/ειδικούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 15 και 24 Ιουνίου 2016. Θα κληθούν να δώσουν μία σύντομη παρουσίαση πριν τη συνέντευξη τους για την τελική επιλογή.
 5. Οι τελικοί συμμετέχοντες θα κληθούν να προσκομίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν την αίτησή τους, όπως ακριβές αντίγραφο του IELTS Test Report Form (TRF), της αστυνομικής τους ταυτότητας και επιστολή αποδοχής από το εκπαιδευτικό ίδρυμα που σκοπεύουν να φοιτήσουν, την ημέρα της συνέντευξης τους. Η επιστολή αποδοχής δύναται να προσκομιστεί έως τις 15 Ιουλίου 2016 το αργότερο. Σε περίπτωση που δεν προσκομισθούν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα εντός των προθεσμιών, ο υποψήφιος θα αποκλειστεί από τον κατάλογο των τελικών υποψηφίων.
 6. Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν για το τελικό αποτέλεσμα με email έως τις 29 Ιουλίου 2016 το αργότερο.

Η επιτροπή αναζητά ένα υψηλού επιπέδου άτομο που έχει κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του και που μπορεί να αποδείξει ότι έχει τη δύναμη να συνεισφέρει στην κοινωνία με βάση όσα θα αποκομίσει από τις σπουδές του. Ο νικητής επίσης δεσμεύεται να δικτυωθεί στην κοινότητα IELTS και να μοιράζεται την εμπειρία του με άλλους υποψηφίους IELTS.

Με ποιόν τρόπο θα χορηγηθεί το βραβείο;

Το ποσό του βραβείου θα καταβληθεί απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό στο οποίο θα φοιτήσει ο νικητής, αφού προηγουμένως το British Council επιβεβαιώσει επίσημα την κατάσταση της αίτησής του με το ίδρυμα.

Τί έξοδα θα καλύψει το βραβείο;

Το βραβείο καλύπτει μόνο έξοδα διδάκτρων ενός ακαδημαϊκού έτους, μέγιστου ύψους έως 10.000 λίρες Αγγλίας, στο ισόποσο σε ευρώ ή σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα σύμφωνα με την ισοτιμία των δύο νομισμάτων κατά το χρόνο της εκταμίευσης.

Η προκαταβολή που έχω καταβάλει στον εκπαιδευτικό οργανισμό που θα φοιτήσω θα μου επιστραφεί;

Όχι. Αν έχετε ήδη καταβάλει ένα μέρος των διδάκτρων στον εκπαιδευτικό οργανισμό που θα φοιτήσετε πριν την ανακοίνωση του νικητή του Βραβείου IELTS 2016, το British Council δεν μπορεί να σας επιστρέψει τα χρήματα αυτά πίσω. Το British Council θα καταβάλει απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό φοίτησης το υπόλοιπο του ποσού που καλύπτει τα έξοδα διδάκτρων ενός ακαδημαϊκού έτους (2016/2017), μέγιστου ύψους έως 10.000 λίρες Αγγλίας, στο ισόποσο σε ευρώ ή σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα σύμφωνα με την ισοτιμία των δύο νομισμάτων κατά το χρόνο της εκταμίευσης.

Σε ποιούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς μπορεί να γίνει χρήση του βραβείου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βραβείο σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα και/ή στο εξωτερικό, το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στον παγκόσμιο κατάλογο με τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που αναγνωρίζουν το IELTS.

Η αναγνώριση του ΙELTS παγκοσμίως ολοένα αυξάνεται και σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός οργανισμός στο οποίο σχεδιάζετε να φοιτήσετε δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον οργανισμό προς επιβεβαίωση των ισχυόντων κριτηρίων εισαγωγής.

Μπορώ να αιτηθώ εάν έχω ήδη εγγραφεί για να δώσω το IELTS αλλά δεν το έχω δώσει ακόμα ή εάν αυτή την περίοδο περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων IELTS μου;

Όχι, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μόνο εάν ήδη έχετε τη βαθμολογία σας IELTS κι εφόσον η βαθμολογία σας συμπίπτει με το κριτήριο της συνολικής βαθμολογίας 6,5 με τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα της εξέτασης.

Μπορώ να αιτηθώ εάν αυτή την περίοδο περιμένω την επιστολή αποδοχής από τον εκπαιδευτικό οργανισμό μου;

Ναι. Μόνο οι τελικοί υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν την επιστολή αποδοχής από τον εκπαιδευτικό οργανισμό στον οποίο σχεδιάζουν να φοιτήσουν έως τις 15 Ιουλίου 2016. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός θα πρέπει να δέχεται το IELTS ως αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας για την εισαγωγή των υποψηφίων.

Έχω μια έγκυρη βαθμολογία IELTS. Μπορώ να αιτηθώ για το βραβείο;

Μπορείτε να αιτηθείτε για το Βραβείο IELTS 2016 εάν προσκομίσετε το IELTS Test Report Form (TRF) με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016 εκδοθέν από εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα.

Έδωσα το IELTS στον εκπαιδευτικό οργανισμό μου, όχι σε εξεταστικό κέντρο του British Council. Μπορώ να αιτηθώ για το βραβείο;

Ναι, εφόσον η εξέταση διεξήχθη από το British Council στο σχολείο ή στον εκπαιδευτικό οργανισμό σας και λάβατε την βαθμολογία σας σε IELTS Test Report Form (TRF) με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016, που έχει εκδοθεί και σφραγισθεί από ένα επίσημο εξεταστικό κέντρο British Council στην Ελλάδα.

Δικαιούμαι να αιτηθώ για το βραβείο, παρότι λαμβάνω ήδη μερική χρηματοδότηση μέσω άλλης υποτροφίας ή δανείου;

Ναι, μπορείτε. Θα πρέπει να παρέχετε λεπτομερή πληροφόρηση για τις άλλες πηγές χρηματοδότησης στην αίτησή σας.

Ωστόσο, εάν παράλληλα υποβάλετε αίτηση και σε άλλες υπηρεσίες χορήγησης βραβείων, θα πρέπει να ελέγξετε εάν σας επιτρέπουν να λάβετε και άλλο βραβείο.

Έχω ήδη ένα βραβείο που καλύπτει πλήρως τα δίδακτρά μου. Δικαιούμαι να αιτηθώ;

Όχι. Εάν λάβετε βραβείο που καλύπτει πλήρως τα δίδακτρά σας για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 μετά την αίτησή σας για το Βραβείο IELTS 2016, οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να μην λάβουμε υπόψη την αίτησή σας. Εάν ανακαλύψουμε ότι η πληροφόρηση που λάβαμε από εσάς για τυχόν άλλα βραβεία  ήταν ελλιπής, τότε διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε ή να παύσουμε το Βραβείο IELTS.

Μπορώ να αιτηθώ για το Βραβείο IELTS 2016 καθώς και για τα Global Study Awards;

Ναι, μπορείτε να αιτηθείτε και για τα δύο βραβεία εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις καταλληλότητας του κάθε προγράμματος. Ωστόσο, ο νικητής δύναται να λάβει μόνο μία υποστήριξη από το British Council. Εάν κερδίσετε ένα από τα προαναφερθέντα βραβεία, αυτομάτως θα εξαιρεθείτε από το άλλο πρόγραμμα.

Εάν είστε ήδη στην Ελλάδα και πρόκειται να φοιτήσετε σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μπορείτε μόνο να αιτηθείτε για το Βραβείο IELTS 2016. Τα Global Study Awards ισχύουν μόνο για σπουδές στο εξωτερικό.

Ποιοί είναι οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα IELTS Award 2016;