Ο Χαράλαμπος Πιπερίδης, νικητής του Βραβείου IELTS 2018
Ο Χαράλαμπος Πιπερίδης, νικητής του Βραβείου IELTS 2018

Νικητής του Βραβείου IELTS 2018 ο Χαράλαμπος Πιπερίδης

Το Βραβείο IELTS 2018 δόθηκε και φέτος για τέταρτη συνεχή φορά. To Βραβείο IELTS του British Council έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει έναν μαθητή/μια μαθήτρια υψηλού επιπέδου που έχει κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του/της και που έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει στην κοινωνία με όσα αποκόμισε από την εμπειρία των σπουδών του/της.

Η διαδικασία αιτήσεων διήρκησε έξι μήνες μετρώντας εκατοντάδες αιτούντες να έχουν επιτυχημένες αιτήσεις που πληρούσαν τα δεδομένα κριτήρια. Μετά από το στάδιο της προεπιλογής με λεπτομερή αξιολόγηση όλων των κριτηρίων και των προσωπικών δηλώσεων, πέντε επιλαχόντες επιλέχθηκαν για να προχωρήσουν στο στάδιο της προσωπικής συνέντευξης με αντιπροσώπους της ομάδας του IELTS και Εκπαίδευσης του British Council.

Από το τελικό στάδιο αξιολόγησης ο Χαράλαμπος Πιπερίδης επιλέχθηκε ως ο νικητής του τέταρτου Βραβείου IELTS. Ο Χαράλαμπος θα παρακολουθήσει το ακαδημαϊκό έτος 2018–19 Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση στο πανεπιστήμιο της επιλογής του, το Πανεπιστήμιο του Bath στη Βρετανία. Το Βραβείο IELTS 2018 και το British Council θα καλύψει τα δίδακτρα των σπουδών του.

Ο Χαράλαμπος έχει στόχο να συνδυάσει τις γνώσεις από το πρώτο του πτυχίο στη Φιλολογία με αυτές της Διοίκησης με στόχο να μετατρέψει «φιλόδοξες ιδέες σε πραγματικότητα» όπως δήλωσε, δουλεύοντας πάνω σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης.

Ως νικητής του Βραβείου IELTS 2018, ο Χαράλαμπος θα λειτουργήσει σαν πρεσβευτής μέσα στην κοινότητα του IELTS, ώστε να δικτυωθεί και να μοιραστεί την εμπειρία του με άλλους φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν ανώτατες σπουδές.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι