Δώστε εξετάσεις IELTS μέσω του British Council και λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε

Το British Council είναι συνιδιοκτήτης των εξετάσεων IELTS. Διενεργεί τις εξετάσεις για πάνω από 25 χρόνια στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Δίνοντας εξετάσεις IELTS μέσω του British Council, οι υποψήφιοί μας εμπιστεύονται το μέλλον τους για σπουδές ή εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε εμάς.

Όταν κάνετε την εγγραφή σας το IELTS, είστε προσηλωμένοι στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που θα αποτελέσουν το εισιτήριο για τον στόχο σας.

Για αυτό όταν κάνετε την εγγραφή σας για το IELTS με το British Council, διασφαλίζουμε ώστε η διαδικασία εγγραφής σας μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εγγραφής μας να είναι όσο γίνεται πιο εύκολη, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα την υποστήριξη που χρειάζεστε κατά τη διαδρομή σας μέχρι την ημέρα των εξετάσεων.

Όταν κάνετε την εγγραφή σας για το IELTS με το British Council έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό προετοιμασίας και επιπλέον προνόμια:

 • Δωρεάν πρόσβαση στο IELTS Ready Premium: που περιλαμβάνει 40 τεστ εξάσκησης στις τέσσερις δεξιότητες: Παραγωγή προφορικού λόγου (Speaking), Παραγωγή γραπτού λόγου (Writing), κατανόηση γραπτού λόγου (Reading) και κατανόηση προφορικού λόγου (Listening).
 • Δωρεάν practice tests: Επεξεργαστείτε δωρεάν τα διαδικτυακά practice tests ή παραγγείλτε ένα αντίγραφο του βιβλίου IELTS Practice Materials, που περιέχει πρότυπα τεστ για τις εξετάσεις IELTS Academic και General Training.
 • Προετοιμαστείτε όπου και αν βρίσκεστε: Ένα εύρος από δωρεάν καινοτόμες εφαρμογές είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα, ακόμα και όταν είστε εν κινήσει.
 • Υποστήριξη από ειδικούς: Από βίντεο και βιβλία μέχρι και διαδικτυακά διαδραστικά μαθήματα, έχετε πρόσβαση σε ένα άρτιο υλικό προετοιμασίας που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στις εξετάσεις σας.
 • Εύκολη εγγραφή: Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για το IELTS εύκολα και γρήγορα μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εγγραφής, το οποίο παρέχει ενημέρωση διαθεσιμότητας θέσεων σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να δώσετε την εξέταση IELTS Online (μόνο IELTS Academic) από την άνεση του σπιτιού σας ή από οποιονδήποτε ιδιωτικό χώρο με σταθερή σύνδεση στο Internet.
 • Βολικές ημερομηνίες και τόποι διεξαγωγής των εξετάσεων: Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από πολλές ημερομηνίες εξετάσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ένα μεγάλο εύρος επιλογών όσον αφορά την ημερομηνία και τον τόπο όπου θα δώσετε τις εξετάσεις σας.
 • Βολικές επιλογές πληρωμής: Μπορείτε να πληρώσετε εύκολα τα εξέταστρα του IELTS ηλεκτρονικά μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εγγραφής ή μέσω άμεσης κατάθεσης.
 • Προσεκτικά επιλεγμένοι τόποι διεξαγωγής των εξετάσεων: Όλα τα εξεταστικά κέντρα του IELTS διαθέτουν τις αναμενόμενες σύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και βρίσκονται σε εύκολα προσεγγίσιμη τοποθεσία.
 • Φιλικό προσωπικό υψηλού επαγγελματισμού: Έμπειρο προσωπικό υψηλής κατάρτισης, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή έκβαση της εξέτασής σας.
 • Γρήγορη έκδοση αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά: Μόλις 13 ημερολογιακές ημέρες για το IELTS on paper και 3–5 ημερολογιακές ημέρες για το IELTS on computer μετά την ημέρα της εξέτασής σας.
 • Παροχή επιπλέον Εντύπων Αναφοράς Αποτελεσμάτων (Test Report Forms – TRFs): Μπορούμε να αποστείλουμε το Έντυπο Αναφοράς Αποτελεσμάτων (Test Report Form – TRF) απευθείας σε φορείς που υποβάλετε αίτηση (για παράδειγμα πανεπιστήμια, υπηρεσίες μετανάστευσης, κ.λπ.) για μια περίοδο δύο ετών από την ημερομηνία εξετάσεων. Αν επιθυμείτε την παραπάνω υπηρεσία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Δωρεάν παρουσιάσεις για το IELTS: Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τις εξετάσεις IELTS παρακολουθώντας τις δωρεάν ενημερωτικές παρουσιάσεις.
 • Υποστήριξη σπουδών: Παροχή υπηρεσιών για τις σπουδές στη Βρετανία όπως η υπηρεσία επικύρωσης και μετάφρασης εγγράφων.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι