Πού μπορείτε να δώσετε εξετάσεις IELTS στην Ελλάδα;

Το νέο ανανεωμένο μας πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές ημερομηνίες για τις εξετάσεις IELTS στα επίσημα εξεταστικά μας κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε τις εξετάσεις IELTS on paper ή on computer και να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί. Όποια μορφή εξέτασης και αν επιλέξετε, θα δώσετε τις εξετάσεις σε ένα από τα εξεταστικά μας κέντρα. Μάθετε περισσότερα.

Εξεταστικά κέντρα που προσφέρουν εξετάσεις IELTS on paper

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Βόλος, Ρόδος

Εξεταστικά κέντρα που προσφέρουν εξετάσεις IELTS on computer

Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Μπορείτε επίσης να δώσετε την εξέταση IELTS Online (μόνο IELTS Academic) εξ αποστάσεως, από την άνεση του σπιτιού σας ή από οποιονδήποτε ιδιωτικό χώρο με σταθερή σύνδεση στο Internet.

Εξέταστρα IELTS

Χρησιμοποιήστε το φίλτρο του μενού για να επιλέξετε την περιοχή που επιθυμείτε και να δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες της εξέτασης.

Το κόστος της εξέτασης περιλαμβάνει δωρεάν υλικό προετοιμασίας, τεστ και πολλά άλλα.

Πρόγραμμα εξετάσεων

Οι εξετάσεις για τις ενότητες κατανόησης Προφορικού και Γραπτού Λόγου (Listening and Reading) και παραγωγής Γραπτού Λόγου (Writing) θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, χωρίς διαλείμματα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την τελική ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων σας δύο μέρες νωρίτερα σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Εάν δώσετε την εξέταση IELTS Online, η εξέταση παραγωγής προφορικού λόγου (Speaking) θα γίνει συνήθως πριν από την εξέταση κατανόησης προφορικού λόγου (Listening), κατανόησης γΓραπτού λόγου (Reading) και παραγωγής γραπτού λόγου (Writing

Επιλέξτε την ώρα της προφορικής σας εξέτασης

Μπορείτε να επιλέξετε την ώρα της προφορικής σας εξέτασης είτε δώσετε εξετάσεις IELTS on paper ή on computer. Εάν χρειαστεί να αλλάξουμε την ημερομηνία της εξέτασης λόγω του Covid-19, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω τηλεφώνου ή email. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την τελική ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της προφορικής σας εξέτασης δύο μέρες νωρίτερα σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Σκέφτεστε να εργαστείτε ή να σπουδάσετε στη Βρετανία;

Εάν χρειάζεστε βίζα για να εργαστείτε ή να σπουδάσετε σε ένα πανεπιστήμιο της Βρετανίας, μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να χρειαστεί να δώσετε τις εξετάσεις IELTS για UK Visas and Immigration ή IELTS Life Skills.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις αιτήσεις ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Θέλετε να δώσετε το IELTS σε άλλη χώρα; Βρείτε εδώ τις χώρες που μπορείτε να δώσετε το τεστ.