Λογότυπο «Success starts with IELTS»

Έχουμε πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και την εξέταση της αγγλικής γλώσσας σε πάνω από 130 χώρες. Κάθε χρόνο εκατομμύρια υποψήφιοι δίνουν εξετάσεις με το British Council παγκοσμίως.

Το British Council είναι περήφανος συνιδιοκτήτης των εξετάσεων IELTS και διενεργεί τις εξετάσεις για σχεδόν 30 χρόνια στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Και οι υποψήφιοι του IELTS εμπιστεύονται το μέλλον τους για σπουδές ή εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε εμάς.

H δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών είναι εμφανής στις αποκλειστικές παροχές που δίνουμε στους υποψηφίους. Μερικές από αυτές είναι: 

Γιατί να επιλέξετε το IELTS;

Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο· κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται πάνω από τρία εκατομμύρια εξετάσεις. Η συμμετοχή στις εξετάσεις του IELTS μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε, να σπουδάσετε και να εργαστείτε σε όλον τον κόσμο.

Πάνω από 10.000 οργανισμοί σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο αποδέχονται το IELTS για σκοπούς εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης. Οι εξετάσεις του IELTS είναι οι μοναδικές που γίνονται αποδεκτές για σκοπούς μετανάστευσης από όλες τις χώρες που απαιτούν σχετικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις του IELTS είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουν τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε τα Αγγλικά στη νέα σας ζωή στο εξωτερικό και, μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες, θα αξιολογηθούν όλες δεξιότητες σας στην αγγλικά γλώσσα: κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου.

Κατ’ αποκλειστικό τρόπο, το IELTS εξετάζει τις δεξιότητες συνομιλίας στα Αγγλικά μέσω μιας διαδραστικής εξέτασης παραγωγής προφορικού λόγου πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο εξεταστή.

Καθώς το IELTS έχει δημιουργηθεί από μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κόσμου με εμπειρία στην αξιολόγηση της αγγλικής γλώσσας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια δίκαιη εξέταση.

Το IELTS στην Ελλάδα

Το IELTS δεν ανοίγει το δρόμο μόνο για σπουδές και καριέρα στο εξωτερικό, αλλά είναι πλέον ευρέως αποδεκτό και στην Ελλάδα. Πολλά από τα κορυφαία Ελληνικά πανεπιστήμια, Ιδιωτικά κολλέγια και Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και εργοδότες ιδιωτικού τομέα και κυβερνητικοί φορείς (συμπεριλαμβανομένου του ΑΣΕΠ), αναγνωρίζουν την βαθμολογία του IELTS ως έναν αξιόπιστο και έγκυρο δείκτη ικανότητας επικοινωνίας στα αγγλικά.

Το IELTS και το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ)

Το IELTS είναι επίσης αναγνωρισμένο από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ) παρέχει τη βάση για την αμοιβαία αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων γλώσσας, διευκολύνοντας έτσι την εκπαιδευτική και επαγγελματική κινητικότητα.

Βαθμολογία IELTS Επίπεδο ΚΕΠΑ
< 4.0 Κάτω από Β1
4.0–5.0 B1
5.5–6.5 B2
7.0–8.0 Γ1
8.5–9.0 Γ2

IELTS για σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα

Μπείτε στη λίστα 10.000 οργανισμών σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο που δέχονται ήδη το IELTS. Το IELTS είναι η κορυφαία επιλογή ως κριτήριο εισαγωγής σε ακαδημαϊκά προγράμματα των οποίων η ύλη διδάσκεται στην Αγγλική γλώσσα.

Αν θέλετε να αξιολογήσετε τις γλωσσικές δεξιότητες των μαθητών σας, του προσωπικού σας ή πιθανούς υποψηφίους του σχολείου σας στο χώρο σας, γίνετε συνεργάτης του ΙELTS (IELTS partner institution).