Στυλό και εγχειρίδια IELTS

Εγγραφείτε εδώ για μία από τις διαθέσιμες εξεταστικές του IELTS τον Σεπτέμβριο και εδώ για τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο 2020.

Βολικές ημερομηνίες εξετάσεων, γρήγορα αποτελέσματα με το paper-based IELTS

Αν επιλέξετε το paper-based IELTS, θα εξεταστείτε στις ενότητες Κατανόησης Προφορικού Λόγου (Listening), Κατανόησης Γραπτού Λόγου (Reading) και Παραγωγής Γραπτού Λόγου (Writing) γραπτώς. Η εξέταση της ενότητας Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Speaking) θα πραγματοποιηθεί με κατ’ ιδίαν προσωπική συνέντευξη με έναν πιστοποιημένο εξεταστή IELTS.

Οι εξετάσεις Κατανόησης Προφορικού Λόγου (Listening), Κατανόησης Γραπτού Λόγου (Reading) και Παραγωγής Γραπτού Λόγου (Writing) θα λάβουν χώρα την ίδια ημέρα. Η εξέταση Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Speaking) διενεργείται την ίδια ημέρα με τις γραπτές εξετάσεις, την εβδομάδα πριν τις γραπτές εξετάσεις ή μία ημέρα μετά τις γραπτές εξετάσεις.

Ειδικές ρυθμίσεις

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε ειδικές ρυθμίσεις μπορεί να χρειαστείτε για τις εξετάσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τρεις μήνες πριν την ημερομηνία των εξετάσεών σας για να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση για ειδικές ρυθμίσεις.

Διαθέσιμες ημερομηνίες εξετάσεων

Οι παρακάτω πίνακες παρουσιάζουν τις μελλοντικές ημερομηνίες γραπτών εξετάσεων μόνο των IELTS Academic και General Training (όχι του IELTS UKVI) στην Ελλάδα και την προθεσμία εγγραφής. Σας συστήνουμε να κλείσετε τη θέση σας πριν την προθεσμία εγγραφής.

Ελέγξτε το Σύστημα Ηλεκτρονικής Εγγραφής για ενημέρωση διαθεσιμότητας θέσεων σε πραγματικό χρόνο και βρείτε την ημερομηνία εξετάσεων που σας βολεύει.

Σημειώστε ότι εάν έχουν καταληφθεί όλες οι θέσεις συμμετοχής και είναι πλήρης η συγκεκριμένη εξεταστική, δε θα είστε σε θέση να δείτε την εξεταστική στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Εγγραφής.

Θα λάβετε ένα email με τα πλήρη στοιχεία της εξέτασης (πρόγραμμα, διεύθυνση τόπου διεξαγωγής εξετάσεων, πληροφορίες εξέτασης παραγωγής προφορικού λόγου) περίπου πέντε μέρες πριν από την εξέταση.

Select an IELTS test right for you

Select a location below

Αθήνα

Τόπος συνάντησης ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνίες Ενότητα Εγγραφείτε έως Μητρώο
26/09/20 IELTS Academic 22/09/20 Εγγραφείτε τώρα
26/09/20 IELTS General Training 22/09/20 Εγγραφείτε τώρα

Θεσσαλονίκη

Τόπος συνάντησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνίες Ενότητα Εγγραφείτε έως Μητρώο
26/09/20 IELTS Academic 22/09/20 Εγγραφείτε τώρα

Προφορικές εξετάσεις

Η εξέταση Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Speaking) διενεργείται την ίδια ημέρα με τις γραπτές εξετάσεις, την εβδομάδα πριν τις γραπτές εξετάσεις ή μία ημέρα μετά τις γραπτές εξετάσεις. Για τους υποψήφιους εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης (βάση της διεύθυνσης που έχει δηλωθεί) οι προφορικές εξετάσεις διενεργούνται την ίδια ημέρα με τις γραπτές εξετάσεις.

Σημείωση: Οι προφορικές εξετάσεις διενεργούνται έως και τις 21.00 την ημέρα των γραπτών εξετάσεων. Παρακαλούμε μεριμνήστε για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες θα επιβεβαιωθούν με το πρόγραμμα εξετάσεων που θα λάβετε ηλεκτρονικά (με email) περίπου πέντε μέρες πριν από τη γραπτή εξέταση.

Δεν μπορείτε να βρείτε κατάλληλη ημερομηνία;

Ελέγξτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες για την εξέταση computer-delivered IELTS.