Σπουδάστε ή εργαστείτε στον Καναδά με το IELTS

Ενδιαφέρεστε για σπουδές ή εργασία στον Καναδά; Το IELTS σας βοηθάει να φτάσετε εκεί.

Περισσότεροι από 300 εκπαιδευτικοί και επαγγελματικοί οργανισμοί στον Καναδά αναγνωρίζουν το IELTS ως απόδειξη επάρκειας στην Αγγλική γλώσσα.

Σπουδάστε ή εργαστείτε στον Καναδά

Αποκτήστε το IELTS για να αποδείξετε ότι κατέχετε τις ικανότητες που απαιτούνται στην Αγγλική γλώσσα για να σπουδάσετε στον Καναδά. Το IELTS είναι η δημοφιλέστερη εξέταση Αγγλικών και αναγνωρίζεται από περισσότερους από 300 εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον Καναδά.

Ένα πτυχίο, δίπλωμα ή επαγγελματική πιστοποίηση από εκπαιδευτικούς οργανισμούς του Καναδά εκτιμάται ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και τους ακαδημαϊκούς κύκλους σε όλο τον κόσμο. To IELTS σας δίνει την δυνατότητα να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας και να αναβαθμίσετε την καριέρα σας.

Ανακαλύψτε ποιοι οργανισμοί αποδέχονται το IELTS στον Καναδά.

Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό για σπουδές ή εργασία στον Καναδά

Μεταναστεύστε στον Καναδά

Ο Καναδάς κατατάσσεται στις δέκα κορυφαίες χώρες στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών. Μεγάλες πόλεις του Καναδά, όπως το Τορόντο, το Μόντρεαλ, το Βανκούβερ ή η Οτάβα, είναι γνωστές για το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο, τις πολιτιστικές δραστηριότητες και την ασφάλεια που προσφέρουν, γεγονός που τις καθιστά ελκυστικές τοποθεσίες για να εργαστεί και να ζήσει κανείς.

Το IELTS ήταν η πρώτη εξέταση αγγλικών που αναγνωρίστηκε από τις μεταναστευτικές αρχές του Καναδά. Εάν θέλετε να μετακομίσετε στον Καναδά, τότε το IELTS είναι το σωστό τεστ για εσάς. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες μετανάστευσης στην ιστοσελίδα της Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι