Ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στις ΗΠΑ; Το IELTS σας βοηθάει να φτάσετε εκεί.

Αποκτήστε το IELTS για να αποδείξετε ότι κατέχετε τις ικανότητες που απαιτούνται στην Αγγλική γλώσσα για να σπουδάσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Περισσότερα από 3.000 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και προγράμματα (visiting programmes, υποτροφίες Fulbright, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ΜΒΑs, Διδακτορικά) στις ΗΠΑ αναγνωρίζουν το IELTS ως απόδειξη επάρκειας στην Αγγλική γλώσσα.

Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό για σπουδές ή εργασία στις ΗΠΑ

Σημαντικά ιδρύματα στις ΗΠΑ αναγνωρίζουν ότι το IELTS αντανακλά με ακρίβεια την ικανότητά σας να καταλαβαίνετε, να διαβάζετε, να γράφετε και να μιλάτε Αγγλικά. Το IELTS:

 • Το εμπιστεύονται τα 25 κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
 • Αποδεκτό από όλα τα κολλέγια Ivy League
 • Χρησιμοποιείται για την εισαγωγή σε προγράμματα σπουδών στα 50 κορυφαία πανεπιστήμια με τους περισσότερους διεθνείς φοιτητές

Μια καλή βαθμολογία στο IELTS σας βοηθάει να γίνετε αποδεκτός στο πανεπιστήμιο που επιθυμείτε.

Ανακαλύψτε την βαθμολογία IELTS που χρειάζεστε.

Σχόλια από εκπρόσωπους των πανεπιστημίων των Ηνωμένων Πολιτειών για το IELTS

 • «Πιστεύω ότι το IELTS είναι απλά το καλύτερο γιατί το Kansas State University το χρησιμοποιεί!»
  Kansas State University, Miranda Asebedo
 • «Πριν πάρουμε την απόφαση να δεχόμαστε το IELTS αντί του TOEFL, έκανα το τεστ ο ίδιος για να επιβεβαιώσω την αυθεντική του ακρίβεια.»
  Columbia University, New York, James F. Minter
 • «Αποδεχόμαστε το IELTS από το 2002 κι έχω την αίσθηση ότι είναι ένα απόλυτα έγκυρο τεστ για την επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το Speaking.»
  University of Minnesota, Dean Tsantir
 • «Η δυνατότητα του να κάνεις την εξέταση IELTS ανά τον κόσμο αποτελεί μια ελκυστική επιλογή. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των διεθνών αιτούντων.»
  UCLA Director Graduate Admissions, Daniel J. Bennett

Εξωτερικοί σύνδεσμοι